fbpx

Τα επιτυχημένα συνέδρια στην Ελλάδα μπορεί να αποτελούν πρόκληση για τους διοργανωτές. Η Mideast Travel ωστόσο, μετατρέπει την διοργάνωσή τους σε μια εύκολη και επιτυχημένη διαδικασία χωρίς άγχος. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό πακέτο για επιτυχημένα συνέδρια στην Ελλάδα, με συνεχή υποστήριξη στους διοργανωτές και τους συνέδρους. Η έμπειρη ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και διοργάνωση του συνεδριακού τουρισμού και των διασκέψεων, από τον προσχεδιασμό έως και την αξιολόγηση. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεών και την επίτευξη των στόχων τους.

Συνέδρια στην Ελλάδα – Υπηρεσίες από το Α έως το Ω

congress

Υπηρεσίες προ-σχεδιασμού

Οι υπηρεσίες προ-σχεδιασμού της Mideast Travel περιλαμβάνουν την επιλογή χώρου, τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού και τη στρατηγική μάρκετινγκ που θα ακολουθηθεί. Η επιλογή χώρου είναι ένα κρίσιμο βήμα στη φάση του προσχεδιασμού για συνέδρια στην Ελλάδα και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τον κατάλληλο. Έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια άριστες σχέσεις με κορυφαία ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα και ως εκ τούτου μπορούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και να διασφαλίσουμε ότι πληρούνται όλες οι υλικοτεχνικές απαιτήσεις για συνέδρια στην Ελλάδα.

Ο υπολογισμός του προϋπολογισμού είναι ένα ακόμα ουσιαστικό κομμάτι του προσχεδιασμού και η Mideast Travel θα είναι δίπλα σας σε όλα τα στάδια της εκδήλωσης, από την ενοικίαση χώρων μέχρι την τροφοδοσία και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Με το εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών μας, παρέχουμε οικονομικές, αποδοτικές λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, διατηρώντας παράλληλα τα έξοδα υπό έλεγχο.

Τέλος σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ που στοχεύει στο επιθυμητό κοινό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά να προγραμματίσουμε και άλλες δραστηριότητες προώθησης που θα συμβάλλουν στην αύξηση του Brand Awareness και των πιθανών συμμετεχόντων.

Παράλληλες υπηρεσίες

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή της διάσκεψης στην Ελλάδα, η Mideast Travel παρέχει μια σειρά από παράλληλες υπηρεσίες που διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή όλων των εργασιών. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την εγγραφή και το check-in, την τροφοδοσία και τις ιδέες για το Catering, την ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού και τα logistics.

Η τροφοδοσία είναι βασική πτυχή κάθε συνεδρίου. H Mideast Travel συνεργάζεται μαζί σας και σας προσφέρει ιδέες για Catering που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις των καλεσμένων σας. Τέλος, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας και μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις ασφάλειας και υποδομής, όπως η μεταφορά, η διαμονή και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.

congress
congress

Υπηρεσίες μετά την εκδήλωση

Η Mideast Travel, το νούμερο ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, προσφέρει επίσης υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση του συνεδρίου, τις οικονομικές αναφορές και τις δραστηριότητες παρακολούθησης. Η αξιολόγηση και η ανατροφοδότηση είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της επιτυχίας και τον εντοπισμό προβλημάτων για βελτίωση.

Τέλος, η οικονομική αναφορά και η λεπτομερής περιγραφή όλων των εξόδων και εσόδων που προέκυψαν από το συνέδριο, βοηθούν στην κατανόηση των οικονομικών επιδόσεων και τον εντοπισμό ευκαιριών για εξοικονόμηση του κόστους σε μελλοντικά συνέδρια στην Ελλάδα.

Ιατρικά Συνέδρια στην Ελλάδα

Στην Mideast Travel παρέχουμε υπηρεσίες για ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε και να εκτελέσετε μια επιτυχημένη εκδήλωση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας βρίσκεται η ομάδα των επαγγελματιών μας που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Γνωρίζουμε τα μυστικά του σχεδιασμού και της εκτέλεσης ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες, είτε σχεδιάζετε ένα διεθνές συνέδριο μεγάλης κλίμακας είτε ένα μικρότερο.

Μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι η επιλογή και η διαχείριση του χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου. Γνωρίζουμε ότι η επιλογή της σωστής τοποθεσίας είναι το κλειδί για την επιτυχία, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να προσδιορίσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Εκτός από την επιλογή και τη διαχείριση του χώρου διεξαγωγής, η Mideast Travel προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και συντονισμού που έχουν σχεδιαστεί για να σας απαλλάξουν από το άγχος και την ανασφάλεια.

Τέλος, προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά την ημέρα της εκδήλωσης. Η ομάδα μας θα είναι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και  παρέχει υποστήριξη τόσο σε εσάς όσο και στους συμμετέχοντες.

Τα ιατρικά συνέδρια μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Ωστόσο, στη Mideast Travel, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε, να οργανώσετε και να εκτελέσετε μια επιτυχημένη εκδήλωση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στους στόχους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε επιτυχημένα ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα.

ΙΑΤΡΙΚΆ-ΣΥΝΈΔΡΙΑ

Εξειδικευόμαστε σε:

Επικοινωνήστε μαζί μας

    captcha