fbpx

Στη Mideast Travel παρέχουμε επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά και συνεδριακό τουρισμό τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, φημιζόμαστε για τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για εταιρικά ταξίδια στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Mideast Travel ειδικεύεται στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό. Ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις για κάθε περίσταση και συνθήκη. H εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε εγγυάται ότι η Mideast Travel θα γίνει ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε στα επαγγελματικά σας ταξίδια την μορφή που είχατε φανταστεί.

Επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα; Επιλέξετε την Mideast Travel

Απόδειξη της εξειδίκευσης της Mideast Travel στον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδίων και του συνεδριακού τουρισμού αποτελούν οι πολυάριθμοι και ταυτόχρονα πιστοί εταιρικοί πελάτες μας. Για δεκαετίες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας και την αναδεικνύουν ως το ιδανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα για τα εταιρικά σας ταξίδια.

Οι εταιρικοί πελάτες μας προέρχονται από διαφορετικούς επιχειρησιακούς κλάδους. Στην μακρά λίστα συγκαταλέγονται πολυεθνικές επιχειρήσεις από τον χώρο της ναυτιλίας, της φαρμακοβιομηχανίας, των τραπεζών, των κλάδων των υπολογιστικών συστημάτων και της επικοινωνίας. Συγκαταλέγονται επίσης Δημόσιοι Φορείς και Οργανισμοί, Πρεσβείες άλλων χωρών, Εμπορικά Επιμελητήρια και αθλητικές αποστολές από όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι λύσεις που παρέχουμε ξεπερνούν την απλή διαχείριση ταξιδιωτικών αναγκών και την προσεκτική μεταφορά των εταιρικών πελατών μας. Η παθιασμένη ομάδα των ταξιδιωτικών συμβούλων της Mideast Travel εγγυάται την άψογη διεξαγωγή όλων των διαδικασιών και απαιτήσεων ταξιδιού σας. Είτε αναζητάτε επαγγελματικά και εταιρικά ταξίδια είτε συνεδριακό και εταιρικό τουρισμό, το Ταξιδιωτικό Γραφείο Mideast Travel στην Αθήνα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις και ανάγκες της εταιρείας σας.

Η πολυετής εμπειρία μας καθιστά τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Τεχνογνωσία-και-εμπειρία.png

Τεχνογνωσία και εμπειρία

Η Mideast Travel διαθέτει μια δυνατή ομάδα έμπειρων συνεργατών που θα διασφαλίσουν ότι η εμπειρία του επαγγελματικού σας ταξιδιού θα είναι ασφαλής και χωρίς άγχος. Καταλαβαίνουμε τις μοναδικές ανάγκες των επαγγελματικών ταξιδιωτών και εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι όλες σας οι απαιτήσεις ικανοποιούνται.

Ανταγωνιστικές-τιμές

Ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες επαγγελματικών ταξιδιών και εταιρικού τουρισμού. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται εντός προϋπολογισμού και δεσμευόμαστε να παρέχουμε αποδοτικές ταξιδιωτικές λύσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση των καλύτερων προσφορών και εκπτώσεων.

Εξατομικευμένες-υπηρεσίες

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Στο ταξιδιωτικό γραφείο της Mideast Travel στην Αθήνα, πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Είτε χρειάζεστε υπηρεσίες για κρατήσεις πτήσεων, κρατήσεις ξενοδοχείων ή μεταφορές, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει ότι όλες οι απαιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν.

Υποστήριξη-24-7

Υποστήριξη 24/7

Στη Mideast Travel προσφέρουμε υποστήριξη 24/7  σε όλους τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σας και να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα – Υπηρεσίες και υποστήριξη

Βελτιστοποίηση Κόστους

Βασιστείτε στην Mideast Travel για να μειώσετε τα έξοδα και για να μεγιστοποιήσετε τις επενδύσεις σας. Σας προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Σίγουρες και ασφαλείς συμφωνίες μέσα από από χιλιάδες ταξιδιωτικά προϊόντα παγκοσμίως και μέσα από την ισχυρή διαπραγματευτική μας δύναμη. Απλοποιούμε, συγχρονίζουμε και εξορθολογίζουμε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, πετυχαίνοντας την μέγιστη παραγωγικότητα προς όφελός σας

24/7 Εξυπηρέτηση

Έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε.

Μία ειδικά διαμορφωμένη ομάδα ταξιδιωτικών συμβούλων για επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα είναι δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόνο με ένα τηλέφωνο. Διεξάγουμε απομακρυσμένες συναντήσεις για να σας παρουσιάσουμε κάθε δυνατή λύση εφόσον μας το ζητήσετε.

24-7-Εξυπηρέτηση1
Φροντίδα-για-τους-εργαζόμενούς-σας-1

Φροντίδα για τους εργαζόμενούς σας

Δημιουργήστε μια απρόσκοπτη και απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία για το προσωπικό και τους συνεργάτες σας. Ενισχύστε την αφοσίωση τους και βελτιστοποιήστε τα προγράμματα κινήτρων σας. Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού και του προγράμματός τους χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου.

Τεχνολογία & Καινοτομία

Σχεδιάζουμε, συγκεντρώνουμε, βελτιστοποιούμε και ελέγχουμε όλα τα βήματα της κράτησής σας με σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες και λογισμικά. Κερδίστε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο σύστημα διανομής. Ειδοποιούμε εγκαίρως το προσωπικό σας για οτιδήποτε χρειαστεί και είμαστε πάντα δίπλα τους για να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους που έχετε θέσει.

Ταξιδιωτική-Ασφάλεια

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Στην Mideast Travel εγγυόμαστε για την ασφάλεια των εργαζομένων σας κατά το ταξίδι τους. Μέσα από την ενδελεχή έρευνα προορισμού, την ανάλυση κινδύνου που διεξάγουμε και την ιατρική υποστήριξη, διασφαλίζουμε ένα άνετο και ασφαλές επαγγελματικό ταξίδι. Μέσω ειδικών διαδικασιών ασφάλειας μπορούμε να χειριστούμε οποιοδήποτε έκτακτο αίτημα προκύψει. Παραδίδουμε πλήρεις αναφορές ασφάλειας πριν και μετά το ταξίδι.  Βελτιώνουμε την διαδικασία επιλογής που ακολουθείτε.

Συμμόρφωση με την ταξιδιωτική πολιτική

Επιλέγοντας την Mideast Travel, μπορείτε να μείνετε εντός ελέγχου, ακολουθώντας αυστηρά την εσωτερική ταξιδιωτική πολιτική που ορίζει η εταιρεία σας. Εμείς ελέγχουμε και αναλύουμε διεξοδικά τις ταξιδιωτικές πολιτικές με σκοπό να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Η διοργάνωση του ταξιδιού γίνεται λοιπόν εύκολα και διαδραστικά.

Ανάλυση-Δεδομένων-Αναφορές

Ανάλυση Δεδομένων & Αναφορές

Παραδίδουμε αναφορές για διοικητικούς, διαχειριστικούς και οικονομικούς σκοπούς.

Θα σας βοηθήσουμε στη χρήση στατιστικών για τη δημιουργία, την υποστήριξη και την παρακολούθηση των KPIs και των επιχειρηματικών σας στόχων. Παρέχουμε πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για τον εντοπισμό τάσεων, την κατανόηση των κινδύνων και την προσαρμογή των στόχων και των πολιτικών σας, στα δεδομένα της αγοράς.

Τμήμα Διοργάνωσης Συνεδρίων & Εταιρικών Εκδηλώσεων

Ψάχνετε για καινοτόμες λύσεις στη διοργάνωση εταιρικών συνεδρίων και εκδηλώσεων? Η Mideast Travel αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της BCD Meetings & Events στην Ελλάδα. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εκδήλωσή σας, συμπεριλαμβανομένων Συνεδρίων, Εκθέσεων, Workshops, Ταξίδια κινήτρων ακόμα και virtual εκδηλώσεις.

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, για επαγγελματικά ταξίδια και συνεδριακό τουρισμό; Η Mideast Travel, τέσσερις δεκαετίες στον χώρο του τουρισμού, εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας παρέχουμε προσαρμοσμένες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε αξέχαστα επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας για επαγγελματικά ταξίδια και συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    captcha